OLVA De Touwladder

Schoolactiviteit

Overbrug

Op vrijdagnamiddag 6 december werden de kinderen van het derde kleuter en eerste leerjaar ondergedompeld in het leven van Sint en Piet. Er was een superleuk pietenparcours in de turnzaal gebouwd, speciaal voor deze overbrugactiviteit!

Sint op school

Op 5 december kregen we belangrijk bezoek: de Sint kwam met zijn mieten op bezoek! Vorige week ontvingen we al een boodschap van de mieten dat ze wat verdrietig waren: ze vonden het namelijk niet leuk dat alle verhalen altijd over de sint gaan, zij wilden ook wel eens een hoofdrol in een boek krijgen. Daarom …

Sint op school Lees verder »

Kunst op school

Het 5de leerjaar maakte in de taallessen kennis met de kunstenaar Vincent Van Gogh. Op vrijdagnamiddag 20 september nodigden de leerlingen alle andere klassen uit om hun kunstproject voor te stellen. Het was tof te zien hoe alle kinderen genoten van deze tentoonstellingen.

Overbrug

Maandag 12 september was er voor de eerste keer Overbrug! Het derde kleuter maakte kennis met het eerste leerjaar. Ook het eerste leerjaar vond het heel fijn om nog eens terug te keren naar het kleuter!

maaltijden

Week van 16/12 tot 20/12 Week van 06/01 tot 10/01 Week van 13/01 tot 17/01 Week van 20/01 tot 24/01 Week van 27/01 tot 31/01