OLVA De Touwladder

Schoolactiviteit

Onder constructie

We zijn volop bezig met een opfrissingsbeurt van onze website. Momenteel is deze nog in opbouw. Het kan zijn dat bepaalde info niet actueel is. Alvast onze excuses voor dit ongemak.

Pyjamadag op 13 maart

Op vrijdag 13 maart 2020 viert Bednet de 5de editie van de Nationale Pyjamadag. Die dag steunen we met onze school kinderen en jongeren die niet naar school kunnen komen wegens langdurige ziekte. Alle leerlingen van de lagere school komen op die dag in pyjama naar school.Een tijdje geleden organiseerde de school een wedstrijd om …

Pyjamadag op 13 maart Lees verder »

verkeer op school

Met onze verkeerswerkgroep zijn we hard bezig om de schoolomgeving naar veiligheid toe aan te pakken. Het zesde leerjaar maakte affiches om het fout parkeren aan de school aan te kaarten. Ook werden verschillende fluojasjes aan de bomen gehangen om duidelijk te maken dat men een school nadert.

ICT op school

Sinds kort beschikt de school over heel wat chromebooks waar alle klassen gebruik van kunnen maken. Ook de leerlingen van het eerste leerjaar leren tijdens een ict-les werken met de chromebooks!

Kronkeldiedoe voor de eerste graad

Op maandag 20 januari gingen de kinderen van het eerste en tweede leerjaar sporten bij Kronkeldiedoe, ‘Kronkeldiedoe’ is een mannetje dat boordevol energie langs verschillende oefeningen kronkelt en veert. De kinderen doorlopen een gevarieerd parcours met telkens nieuwe verrassende spelsituaties. Het was een superfijne middag!

Overbrug

Op vrijdagnamiddag 6 december werden de kinderen van het derde kleuter en eerste leerjaar ondergedompeld in het leven van Sint en Piet. Er was een superleuk pietenparcours in de turnzaal gebouwd, speciaal voor deze overbrugactiviteit!

Sint op school

Op 5 december kregen we belangrijk bezoek: de Sint kwam met zijn mieten op bezoek! Vorige week ontvingen we al een boodschap van de mieten dat ze wat verdrietig waren: ze vonden het namelijk niet leuk dat alle verhalen altijd over de sint gaan, zij wilden ook wel eens een hoofdrol in een boek krijgen. Daarom …

Sint op school Lees verder »